Pis - Aut
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mobb Deep - Survival of the Fittest

3 posters

Ići dole

Mobb Deep - Survival of the Fittest Empty Mobb Deep - Survival of the Fittest

Počalji od JapeZz Sub Apr 24, 2010 8:33 pm

Malo Old School-a
JapeZz
JapeZz
Admin

Broj poruka : 16
Datum upisa : 24.04.2010
Godina : 31

Nazad na vrh Ići dole

Mobb Deep - Survival of the Fittest Empty Re: Mobb Deep - Survival of the Fittest

Počalji od Prototype Ned Apr 25, 2010 3:15 pm

japezZ matori hvala ti na ovome,ja sam pre drkao na ovu pesmu.nisam mogao da se setim kako se zove i ko peva da je slusam,a bas mi se slusala.hvala matori za old skul ako imas jos nesto dobro daj. Very Happy hahaha kako sam srecan sad zbog pesme show Very Happy Very Happy da ne skrecem sa teme mnogo je jaka pesma,ali mnogo Very Happy
Prototype
Prototype
Admin

Broj poruka : 87
Datum upisa : 22.04.2010
Godina : 29

Nazad na vrh Ići dole

Mobb Deep - Survival of the Fittest Empty Re: Mobb Deep - Survival of the Fittest

Počalji od Skrim Ned Apr 25, 2010 4:26 pm

ali bit koji me dizhe breee... Very Happy znam i ja ovu pesmu, bila je u 8 mile.. Smile prejakoo ^^
Skrim
Skrim
Admin

Broj poruka : 112

https://pis-aut.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Prototype Ned Apr 25, 2010 6:28 pm

skrim matori ipak je to stara skola,nisam siguran da je ovaj tbi bio u 8 milja Very Happy ja sam ovu pesmu cuo u igrici marc ecko's getting up(igrica o graffitima),ali znao sam je i ranije Very Happy
Prototype
Prototype
Admin

Broj poruka : 87
Godina : 29

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Skrim Ned Apr 25, 2010 6:33 pm

ma 100% znam stvar. pre prvog betla, on je u wc-u (na pochetku filma) repuje u ogledalo i slusha tu pesmu, kasnije ej ukrao i izmenio rimu da bi dobio u betlu... Wink
Skrim
Skrim
Admin

Broj poruka : 112

https://pis-aut.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu