Pis - Aut
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

a joj matori,ni on ne zna sta je rekao :D :D :D

3 posters

Ići dole

a joj matori,ni on ne zna sta je rekao :D :D :D Empty a joj matori,ni on ne zna sta je rekao :D :D :D

Počalji od Prototype Uto Apr 27, 2010 8:12 pm

hahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahaha
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Prototype
Prototype
Admin

Broj poruka : 87
Datum upisa : 22.04.2010
Godina : 29

Nazad na vrh Ići dole

a joj matori,ni on ne zna sta je rekao :D :D :D Empty Re: a joj matori,ni on ne zna sta je rekao :D :D :D

Počalji od Gnev Uto Apr 27, 2010 8:47 pm

hahahaha znam taj video :DDDD
Gnev
Gnev

Broj poruka : 88
Datum upisa : 23.04.2010
Godina : 31

Nazad na vrh Ići dole

a joj matori,ni on ne zna sta je rekao :D :D :D Empty Re: a joj matori,ni on ne zna sta je rekao :D :D :D

Počalji od Prototype Uto Apr 27, 2010 8:49 pm

znam i ja,nisam ga dugo gledao,i sad kad sam ga ponovo video morao sam da ga okacim.budala!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Prototype
Prototype
Admin

Broj poruka : 87
Datum upisa : 22.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SkanG Uto Apr 27, 2010 9:04 pm

ahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa umirem jebenoooo aahahahhaa
SkanG
SkanG

Broj poruka : 54
Datum upisa : 24.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu